Samenwerken werken aan de wereld van morgen
 
 

Samen werken aan de wereld van morgen

Onze partners

Natuurlijk kun je bij ons direct klant worden! Maar Clean Energy heeft ervoor gekozen om voornamelijk te werken met vaste partners. Via deze partijen kun jij klant worden bij Clean Energy. Hierdoor kunnen wij een nóg scherper tarief aanbieden, omdat veel werkzaamheden worden uitbesteed. Wij vinden het wel heel belangrijk dat jullie het gezicht achter ons merk en onze naam leren kennen.

Samen met CIRE werken aan een eerlijke toekomst!

Clean Energy werkt met een aantal vaste partners om onze energie te verkopen. Dit zijn intermediairs die bemiddelen tussen ons, de leverancier van energie, en de eindklant. In een markt waar iedereen zich kan aansluiten als intermediair, is transparantie enorm belangrijk. Dit is dan ook de reden dat Clean Energy zich heeft aangesloten bij CIRE.

Onze partners hebben als intermediair zelf de mogelijkheid om zich te registeren bij CIRE. Dit kunnen zij alleen doen wanneer zij zich confirmeren aan de gedragscode. Deze gedragscode sluit zich voor wat betreft handelspraktijken en kanaalregulering aan bij o.a. de Gedragscode Consument en Energieleverancier.

Alle ingeschreven intermediairs moeten zich houden aan de vereisten van CIRE:

  • transparantie
  • zichtbaarheid
  • vindbaarheid
  • bereikbaarheid

CIRE ziet er op toe dat ingeschreven intermediairs zich hier ook aan houden.

Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze partners en dat vinden wij voor jou als klant heel belangrijk!

Werken aan de wereld van morgen
Beoordeling

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring

Graag horen wij van jou hoe jij het contact met onze partners ervaart. Ben jij positief verrast of heb je het contact misschien minder goed ervaren? Deel jouw mening met ons en wij gaan hier mee aan de slag!

Weet je de naam van de reseller en de persoon die je gesproken hebt? We proberen je aanbeveling voor een beter contact bij de juiste persoon of organisatie te plaatsen.