Skip to main content
Het 1-2-Tree project
 
 

De kracht van bomen

Trees for All, bomen zijn er voor iedereen

Met stichting Trees for All werkt Clean Energy samen om bomen te planten in zowel Nederland als Oeganda met het 1-2 Tree Project. De bomen zuiveren de lucht, ze nemen het broeikasgas CO2 op en geven er zuurstof voor terug. Bossen zijn de belangrijkste bron die CO2-uitstoot verantwoord kunnen vastleggen en zijn een belangrijke bron voor biodiversiteit, recreatie en voedsel voor mens en dier.

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen.

De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Hoe we dat doen? We planten bomen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Je kunt meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren.

Ontbossing zorgt voor problemen die we samen tegen moeten gaan
Certificaat CO2 compensatie 2021

55,56 ton CO2 compensatie!

Clean Energy werkt samen met Trees for all om bomen te planten. Jij als klant van Clean Energy draagt dus ook een belangrijk steentje bij. Met elkaar hebben wij in het jaar 2021 dan ook 55,56 ton aan CO2 gecompenseerd. Bedankt, want dit kunnen we doen omdat jij onze klant bent!.

2 Bomen doneren voor €10,00
Plant een boom voor later

Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Help Trees for all de wereldwijde ontbossing te stoppen en plant een boom!

Geef een boom kado
Geef een boom cadeau

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Geef een boom cadeau via Trees4all! Je ontvangt een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt doen.

Wil jij ook een groene en gezonde aarde doorgeven?

Door klant te zijn bij Clean Energy steun je Trees for All indirect. Maar je kunt zelf meer doen door bijvoorbeeld een boom te doneren of CO2 te compenseren. Je levert zo een positieve bijdrage aan het klimaat.

In het buitenland werkt Trees for All samen met de lokale bevolking. Dit verbetert hun inkomenspositie, levensomstandigheden en helpt mee ook daar een groene en vruchtbare wereld te behouden. De door Trees for All geplante bossen worden duurzaam beheerd. Nu en in de toekomst. Trees for All maakt afspraken voor het beheer en blijft 50 jaar bij het project betrokken.

Naar treesforall.nl