MIJN CLEAN ENERGY

Modelcontract Energie

Hoe werkt Modelcontract?
Het Modelcontract is een standaard energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. Alle energieleveranciers zijn wettelijk verplicht zo’n contract aan te bieden. Het enige dat tussen aanbieders mag verschillen is de prijs. Alle andere contractvoorwaarden zijn gelijk. U kunt hierdoor modelcontracten makkelijk met elkaar vergelijken.

Modelcontract 
Voor zowel particulier als voor u als ondernemer met een kleinverbruikaansluiting biedt Clean Energy een modelcontract aan. De looptijd van het modelcontract is voor onbepaalde tijd en kunt u met een opzegtermijn van 30 dagen kosteloos opzeggen. De tarieven van het modelcontract zijn variabel en kunnen wijzigen. Dit gebeurt normaal gesproken per 1 januari en 1 juli van elk jaar. U vindt de voorwaarden voor tariefwijzigingen in de Modelcontractvoorwaarden. De meest actuele tarieven voor het modelcontract zijn te vinden op deze pagina (zie onder) of via www.cleanenergy.nl/downloads.
Onze groene stroom wordt opgewekt uit een mix van de duurzame bronnen wind, zon en biomassa (uit binnen- en buitenland) en het aardgas wordt voor CO2 gecompenseerd met Verified Carbon Standard certificaten.

Contractdocumenten

Het modelcontract bestaat uit de onderstaande documenten.

Bevestigingsbrief Modelcontractvoorwaarden

Modelcontractvoorwaarden Energie (bijlage A)

Algemene voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers 2017 - Clean Energy

Kwaliteitscriteria Clean Energy (versie 2017)

Modelinstructie voor ontbinding - herroeping

Modelformulier voor ontbinding - herroeping

Aanvragen modelcontract
Wilt u bij Clean Energy een modelcontract afsluiten? Vul dan het onderstaande formulier in. Daarna nemen wij contact met u om het te regelen.