Bij de opwek van energie maken we uitsluitend gebruik van duurzame bronnen
 
 

Samen bewust vooruit

Omdat ik kies voor écht groene energie

Vanzelfsprekend ontvang je bij ons 100% groene stroom, profiteer je van een voordelig energietarief én zetten we ons samen in voor een groener en schoner Nederland!

 

Onze groene stroom komt van Europese wind energie

Groene stroom & gas

Als klant van Clean Energy krijg jij uitsluitend groene stroom geleverd. Dit vinden wij niet bijzonder, maar vanzelfsprekend. Door verduurzaming toegankelijk te maken voor iedereen laten wij zien dat er geen reden meer is om niet samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Waar halen wij onze groene stroom vandaan?

In Nederland is ongeveer 18% van de stroomproductie duurzaam. Dat is helaas niet genoeg om alle Nederlandse huishoudens van groene stroom te voorzien. Clean Energy levert enkel nog stroom opgewekt uit zon- of windenergie, afkomstig uit bronnen binnen of buiten Nederland. Op deze manier leveren wij stroom die volledig duurzaam is opgewekt: 100% Europese zon- en windenergie!

Onze stroometiketten laten zien welke energiebronnen gebruikt zijn voor het door ons geleverde stroom.

Bosgecompenseerd gas

Iedereen kan omschakelen naar een slimmer, schoner en duurzamer leven. Je staat er misschien niet bij stil, maar elke keer dat je kookt of doucht, verbruik je gas. Bij die verbranding komt CO2 vrij. Helemaal zonder gas kunnen we nu nog niet, maar Clean Energy compenseert voor een deel het gasverbruik van onze klanten. Zo vergroenen wij jouw verbruik. Hier betaal jij natuurlijk niks extra’s voor.

Bosgecompenseerd gas

Bomen. Onze longen van de wereld!

Maar wat doen wij dan precies? CO₂ compenseren betekent dat je de schadelijke effecten van de CO2-uitstoot voor een deel opheft. Elke keer dat je gas verbruikt, komt er namelijk CO2 vrij. Dit aardgasverbruik compenseert Clean Energy door het aanplanten en beschermen van bossen in o.a. Nederland. Een volwassen boom neemt namelijk tussen en de 20 en 25 kg CO2 per jaar op. Die boom gebruikt de energie van de zon en het koolstof (C) uit de lucht als voedingsstof om te groeien en stoot de zuurstof (O2) weer uit voor ons om in te ademen. Tijd om eens wat liever te worden voor onze bomen!

Je wordt bij ons dus niet alleen maar klant, je investeert ook echt in de groene toekomst van Nederland. Doe jij met ons mee?

 

Ik word klant 

 

Daarom Clean Energy

 

100% groene stroom

 

Bos compensatie

 

Lokale groene initiatieven

 

Duurzame toekomst

 

Kosteloos overstappen

 

Scherpe tarieven