MIJN CLEAN ENERGY

Besparingtips

De beste manier om een positieve bijdrage aan het klimaat te leveren is door minder energie te verbruiken. Door minder energie te verbruiken bespaart u op energiekosten en levert u ook een positieve bijdrage aan het milieu. Daarnaast kunt u ook helpen uw verbruik verder te vergroenen door te kijken naar het opwekken van eigen energie. Clean Energy biedt onze klanten in samenwerking met verschillende partners oplossingen voor het verminderen en het vergroenen van hun energieverbruik.

Hieronder vindt u onze partners. Ontdek wat zij op dit gebied voor u kunnen doen.

AP Solar – Zonnepanelen

Wilt u uw energieverbruik vergroenen? AP Solar is gespecialiseerd in advies en installatie van zonnestroom systemen. En alles tegen scherpe tarieven. Gedurende het hele proces van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom wordt u begeleidt door AP Solar. De doelstelling van AP Solar is om zonne-energie systemen toegankelijk te maken voor iedereen. Op die manier besparen klanten flink op hun energiekosten! Tegelijkertijd werken we samen aan een duurzame toekomst! Heeft u interesse, neem dan contact op met info@apsolar.nl.

Claid – Nanofolie

Met nanofolie bespaart u tussen de 10- en 33% op uw jaarlijkse energieverbruik! En het beste is, u ziet er niets van! Nanofolie zorgt ervoor dat u bij koud weer ongeveer 30% minder warmteverlies heeft en dat bij warm weer ongeveer 60% meer warmte buiten blijft. Hierdoor bespaart u stookkosten in de winter en kosten van de airconditioning in de zomer. Tevens zorgt nanofolie voor vermindering van koude luchtstromen via ramen. Claid is exclusief dealer van nanofolie voor Europa. Deze folie wordt voor u op maat aangeleverd en voor u aangebracht op de ramen. Claid heeft al meerdere gemeentes, hulpdiensten en scholen van nanofolie voorzien. Bent u de volgende? neem dan contact op met info@claid.nl.

Amsing Energie Advies – Besparen op maat

Amsing Energie Advies kijkt naar alle facetten van het energiegebruik, dus voor alle energiedragers (aardgas, elektriciteit, diesel, benzine) en voor alle functies om te kijken waar u kunt besparen! Ze kijken hierbij naar gebouwen, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, compressoren en alle andere energie gebruikende faciliteiten maar ook naar de productieprocessen en het bedrijfswagenpark. Hoofddoelstelling is het verminderen van energieverbruik in uw bedrijf en daarmee ook het reduceren van de CO2-uitstoot. Vaak zijn de besparingen financieel erg rendabel, mede geholpen door beschikbare subsidies. Verder geven ze uw bedrijf een groene uitstraling wat steeds belangrijker wordt. Met name als u kiest voor bepaalde “groene” verbetermaatregelen. Ook gelden er al wettelijke verplichtingen ten aanzien van het doen van duurzame investeringen. De overheid is mondjesmaat begonnen met de controle op de naleving hierop, maar dit zal de komende jaren zeker geïntensiveerd worden. Wilt u ook besparen op uw energieverbruik, neem dan contact op met info@amsing-energieadvies.nl.