Skip to main content
 
Over de winactie
 

De kleinste ideeën maken het grootste verschil

Het beste groene idee 2022

Clean Energy streeft naar een toekomst waarin iedere Nederlander zich echt bewust is van zijn energieverbruik. Wij hebben onze klanten gevraagd hoe wij dit samen kunnen realiseren. Wie weet heb jij wel dé oplossing om de hoeveelheid CO2 uitstoot te kunnen reduceren. De kleinste ideeën maken namelijk het grootste verschil. Uiteindelijk kies JIJ voor een groene toekomst en daarmee is groen dus dichterbij dan je denkt!

 

Klein gebaar, groots effect

Een fles met een missie

De Dopper. De herbruikbare fles die wegwerpwaterflesjes overbodig maakt. Elke fles maakt het verschil in het schoonhouden van onze oceanen en natuur. Daar helpt Clean Energy graag aan mee! Zo hebben de eerste 100 deelnemers aan onze winactie ‘Het beste groene idee 2021’ dan ook een Dopper gekregen.

Heb jij de winactie helaas gemist, maar heb jij wel een innovatief, duurzaam en groen idee? Deel dan nu jouw idee en verdien een Clean Energy Dopper! Wij geven jou niet zomaar een fles. Het is een fles dat net als Clean Energy op een missie is. Elke Dopper maakt het verschil.

Ik wil een idee delen! 

De Clean Energy Dopper
 

Deel jouw idee

Heb jij ook een groen idee?

Heb jij de winactie helaas gemist, maar heb jij wel een innovatief, duurzaam en groen idee? Deel dan nu jouw idee en verdien een Clean Energy Dopper! Wij geven jou niet zomaar een fles. Het is een fles dat net als Clean Energy op een missie is. Elke Dopper maakt namelijk het verschil in het schoonhouden van onze oceanen en natuur en wij helpen daar graag aan mee.