MIJN CLEAN ENERGY

De kracht van bomen

Samen met stichting Trees for All werkt Clean Energy samen om bomen te planten in zowel Nederland als de Oeganda met het 1-2 Tree project. De bomen zuiveren de lucht, ze nemen het broeikasgas CO2 op en geven er zuurstof voor terug. Bossen zijn de belangrijkste bron die CO2-uitstoot verantwoord kunnen vastleggen en zijn een belangrijke bron voor biodiversiteit, recreatie en voedsel voor mens en dier. In haar projecten in het buitenland werkt Trees for All samen met de lokale bevolking. Dit verbetert hun inkomenspositie, levensomstandigheden en helpt mee ook daar een groene en vruchtbare wereld te behouden. De door Trees for All geplante bossen worden duurzaam beheerd. Nu en in de toekomst. Trees for All maakt afspraken voor het beheer en blijft 50 jaar bij het project betrokken. Wilt u ook meedoen aan het 1-2 project? Kijk dan eens hier.

Rijden op waterstof

Wij van Clean Energy willen graag het goede voorbeeld geven door te zorgen dat wij een van de grootste bronnen van uitstoot van CO2 vermijden: de auto. Om dit te bereiken  hebben wij ervoor gekozen om te gaan rijden in een waterstof auto. Deze techniek stelt ons in staat om zonder enige uitstaat, behalve waterstof, op bezoek te gaan bij onze klanten. Door met deze auto’s te rijden  dragen wij bij aan een schonere leefomgeving en stimuleren wij onze omgeving om dit voorbeeld te volgen.

Wij vinden dat Clean Energy zelf het goede voorbeeld moet geven. Zo rijden wij bijvoorbeeld op waterstof. Een techniek die ons zonder enige uitstoot, behalve waterstof, brengt bij onze klanten.

Wil je meer over rijden op waterstof weten kijk dan eens hier.

FC Emmen Energy

Voor het seizoen 2019/2020 is Clean Energy de trotse sponsor van FC Emmen! In samenwerking met Verzorgd Besparen heeft Clean Energy FC Emmen Energy opgericht. Bij het afsluiten van een energiecontract krijg je een wedstrijdshirt van FC Emmen en maak je tevens kans op 2 kaartjes voor een thuiswedstrijd in de VIP Dug-out van FC Emmen! Voor meer informatie klik hier.

In samenwerking met APSolar biedt Clean Energy tevens de mogelijkheid om gratis advies in te winnen over zonnepanelen voor u. Samen bewust vooruit! Voor meer informatie klik hier.