MIJN CLEAN ENERGY

De kracht van bomen

Samen met stichting Trees for All werkt Clean Energy samen om bomen te planten in zowel Nederland als de Oeganda met het 1-2 Tree project. De bomen zuiveren de lucht, ze nemen het broeikasgas CO2 op en geven er zuurstof voor terug. Bossen zijn de belangrijkste bron die CO2-uitstoot verantwoord kunnen vastleggen en zijn een belangrijke bron voor biodiversiteit, recreatie en voedsel voor mens en dier. In haar projecten in het buitenland werkt Trees for All samen met de lokale bevolking. Dit verbetert hun inkomenspositie, levensomstandigheden en helpt mee ook daar een groene en vruchtbare wereld te behouden. De door Trees for All geplante bossen worden duurzaam beheerd. Nu en in de toekomst. Trees for All maakt afspraken voor het beheer en blijft 50 jaar bij het project betrokken. Wilt u ook meedoen aan het 1-2 project? Kijk dan eens hier.

Rijden op waterstof

Wij van Clean Energy willen graag het goede voorbeeld geven door te zorgen dat wij een van de grootste bronnen van uitstoot van CO2 vermijden: de auto. Om dit te bereiken  hebben wij ervoor gekozen om te gaan rijden in een waterstof auto. Deze techniek stelt ons in staat om zonder enige uitstaat, behalve waterstof, op bezoek te gaan bij onze klanten. Door met deze auto’s te rijden  dragen wij bij aan een schonere leefomgeving en stimuleren wij onze omgeving om dit voorbeeld te volgen.

Wij vinden dat Clean Energy zelf het goede voorbeeld moet geven. Zo rijden wij bijvoorbeeld op waterstof. Een techniek die ons zonder enige uitstoot, behalve waterstof, brengt bij onze klanten.

Wil je meer over rijden op waterstof weten kijk dan eens hier.

Laden met Clean Energy

Wil je enkel in Nederland opgewekte groene stroom op 1.000 laadpunten in Groningen en Drenthe tegen een scherp vast tarief kunnen laden? Door te kiezen voor een laadpas van Clean Energy kun je niet alleen in Groningen en Drenthe laden, maar op alle laadpalen in Nederland en op wel 100.000 plaatsen in heel Europa. Dit realiseren we niet alleen, maar doen we met de hulp van Fluctis. Fluctis is een professionele partij die organisaties helpt om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Zij ondersteunen 24/7 en zijn bereikbaar via:

Telefoon: 085-0645686

Email: support@fluctis.energy

De aanschaf van een key-tag en laadpas van Clean Energy kost in totaal slechts 10 euro, vervolgens betaal je enkel de kosten van de laadbeurt. Je hebt geen abonnementskosten en ziet al je gegevens makkelijk online.

Je ziet het, zorgeloos elektrisch rijden tegen een scherp tarief zonder ergens aan vast te zitten.

Ben je geïnteresseerd? Klik hier om je laadpas aan te vragen.

Interesse in een eigen laadpaal? Ook dat kan! Neem dan met ons op en wij helpen u verder. Contact opnemen kan via mail service@cleanenergy.nl of telefonisch op werkdagen op 085 – 0645990.